Service og fejlsøgning

Fejlsøgning på personbiler og små varevogne

Er der en advarselslampe eller et symbol, der lyser i dit instrumentbræt? Så er det en god idé at få undersøgt, hvad det skyldes.

Hos HJ Auto udfører jeg fejlsøgning og diagnosticering af bilens elektroniske systemer i personbiler og små varevogne. Jeg foretager fejlsøgningen med computer (en såkaldt diagnosetester), hvor jeg får indblik i din bils elektroniske system samt eventuelle bremsefejl og motorfejl.

Jeg udfører fejlsøgning på diesel-, benzin-, hybrid- og elbiler til konkurrencedygtige priser.

Problemløsning

Professionel fejlsøgning, diagnose og reparation

Det er vigtigt, at du benytter et autoværksted, der har det rette testudstyr, når du skal have foretaget fejlsøgning på din bil.

Jeg har over 25 års erfaring indenfor branchen, og du kan derfor være sikker på, at du får den korrekte rådgivning, diagnose og reparation. I tilfælde af at reparationen er mere omfattende end først antaget, stiller jeg gerne en lånebil til rådighed.

løsning

Hvad kan du få udført hos HJ Auto?

Jeg tilbyder blandt andet:

  • Service og rådgivning
  • Opdatering af styreboks
  • Sletning af fejlkoder
  • Indkodning af nye elementer
Aflevering af bilen

Kontakt mig for at høre nærmere om vores service

Skal jeg sikre, at din bil fungerer optimalt? Du er mere end velkommen til at kontakte mig, så tager vi en uforpligtende samtale.

Det er muligt at kontakte mig på telefon (+45) 23 26 91 29, sende en mail til info@hjauto.nu eller udfylde kontaktformularen. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

null
Danmarks nye digitale værkstedskæde
null
Danmarks nye værkstedskæde
null
Digital online servicebog
null
Certificeret og uddannet personale
(+45) 23 26 91 29
info@hjauto.nu