Klargøring til syn

Klargøring til syn i Sulsted nær Aalborg

Skal din bil gennem syn første gang? Hvis JA, så tilbyder HJ Auto klargøring til syn for private og erhverv i mit autoværksted i Sulsted nær Aalborg.

Jeg sørger for, at der bliver foretaget en grundig gennemgang af hele bilen, så den lever op til de gældende lovkrav. Et synstjek omfatter bl.a. gennemgang af motor, styretøj, undervogn, lygter, bremser og dæk.

Problemløsning

Klargøring af personbiler og små varevogne

Jeg tilbyder klargøring til syn af personbiler og mindre varevogne. Derudover tilbyder jeg service af diesel-, benzin-, hybrid- og elbiler – med manuelt og automatisk gear.

Jeg står klar til at hjælpe dig i tilfælde af eventuelle fejl eller mangler, der skal udbedres, så din bil har de bedste forudsætninger for at gå ubesværet gennem syn. Få mere information om HJ Auto.

løsning

Service og klargøring af trailere og hestetrailere

Hos HJ Auto står jeg klar til at udfører service, reparation og klargøring af trailere og hestetrailere. Der bliver kun anvendt reservedele af høj kvalitet, og vi tilbyder selvfølgelig også 3 års garanti på alle vores reservedele til trailer.

Er du i tvivl, om din (heste-) trailer har brug for service? Kontakt mig endelig, så tager vi en uforpligtende samtale.

Aflevering af bilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har du spørgsmål til min service, priser eller noget helt tredje? Du er mere end velkommen til at kontakte mig på telefon (+45) 23 26 91 29, sende en mail til info@hjauto.nu eller udfylde kontaktformularen.

Jeg sørger for, at din bil kører direkte gennem synshallen.

null
Danmarks nye digitale værkstedskæde
null
Danmarks nye værkstedskæde
null
Digital online servicebog
null
Certificeret og uddannet personale
(+45) 23 26 91 29
info@hjauto.nu